друкувати


З.Шкутяк та В.Анушкевичус: Бізнесмени на Сході ностальгують за часами Ющенка

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-07-19 05:30:12

В бізнесових колах Східної України поширюється зневіра командою Віктора Януковича та ностальгія за часами Віктора Ющенка.

В цьому переконані прикарпатські лідери новоствореного об’єднання правоцентристських опозиційних сил – голова обласної організації партії «Наша Україна», народний депутат Зіновій Шкутяк та керівник обласної структури УНП, Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус.

«Я в 2007 році працював в Донецьку, - висловив свою оцінку підприємницьких політуподобань на Сході пан Шкутяк, - Ми там взяли дуже слабенький результат. Сьогодні до мене приходять ті бізнесмени, які тоді були за Януковича і кажуть: «Где этот Ющенко? Мы при нём жили и багатели».

В свою чергу, В.Анушкевичус підтримав свого колегу по опозиції, що на Сході України зараз усі говорять: Ющенко жити давав. «Мені нещодавно подзвонив один керівник великого підприємства з Дніпродзержинська, - розповів мер обласного центру, - і спитав: Андрюсович, ти ще в політиці? У тому об’єднанні? А я буду за нього голосувати».

Автор: Сергій БІЛИЙ