друкувати


З 5-го липня можна не платити за послуги "Івано-Франківськводоекотехпром"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-07-09 12:30:00

Мешканцям Івано-Франківська та Тисмениці з 5-го липня можна не платити за послуги «Івано-Франківськводоекотехпром».

А вся справа в тім, що саме з цього числа підприємство втратило ліцензію на основний вид діяльності, оскільки не було дозволу Санепідемстанції. Докерувалися називається.

Доблесна та поважна партія «Свобода» разом керівництвом міста замість того, щоб їздити по мітингах, повинна була б забезпечити своїх виборців якісною водою та послугами водовідведення. Виникає питання – в чиїх це інтересах? Адже, «зорі самі не запалюються»… Насправді питань більше ніж відповідей. Давайте розглянемо деякі з них детальніше.

Чому Антимонопольний комітет «закрив очі» на діяльність О.В. Чепового? А чи не «поділився» часткою суми штрафу за відсутність ліцензії Чеповий з керівником контролюючого органу, заради того, щоб його не чіпали? Керівник «Водоканалу», як відомо не місцевий, тобто людина поняття не має про мережі міста і те як їх обслуговувати. За освітою вчитель фізики аж ніяк не відповідає кваліфікаційним вимогам даної посади. Чому мер погодив його кандидатуру? Чому прокуратура не реагує на систематичне порушення ст. 175 КК України?

Хорошу компанію злочинців пригріли на підприємстві, яке є власністю громади. 7 липня звільнилась Осколіп М.І., за якою рахується кримінал за підробку документів. Неосвідчена дама уміло «намалювала» собі диплом, про що добре знав пан Саєвич М.Б., котрий власне і брав її на роботу.

Бухгалтерша Сокирко В.А. фігурує по кількох кримінальних справах: стосовно «повиневих» коштів, стосовно підробки документів фінансової звітності, стосовно співпраці з Чеповим на рахунок питання про зарплату працівників.

Головний технолог теж тягне лямку двох кримінальних справ. Все весело!!!

Дивно буде, якщо після цієї публікації в першу чергу не прореагує Антимонопольний комітет. Хоча, може й справді задіяні корупційні схеми. Та в будь-якому випадку абоненти мають повне право не оплачувати послуги з 5-го липня!

Автор: Петро МОКРИЙ