друкувати


Для партії "Україна – вперед!" вибори вже розпочалися

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-07-05 12:30:14

На Прикарпатті вибори до Верховної Ради вже почалися… Буквально сьогодні. Принаймні про це повідомив під час прес-конференції в Івано-Франківську заступник голови партії «Україна – вперед!» народний депутат України Євген Суслов. Щоправда обирати поки що будуть не нардепів, а кандидатів у нардепи і то наразі лише від одної партії.

Йдеться про початок основного етапу кампанії «Голосуй «за народний список», яку нещодавно було започатковано керівництвом партії Наталії Королевської. Як стверджує пан Суслов, близько місяця тому його однопартійці оголосили про початок формування відкритого партійного списку на цьогорічні парламентські вибори. Зареєструвати свого кандидата міг кожен мешканець України або на інтернет-сайті партії «Україна – вперед!», або ж безпосередньо через партійні осередки.

Як наслідок, на сайті структури було зареєстровано близько тисячі кандидатур з різних регіонів України, серед яких було обрано 250 найбільш достойних, за яких і голосуватимуть українці. Для цього по всій Україні та на Прикарпатті зокрема буде створено низку пунктів для голосування, де кожному бажаючому пропонуватимуть зробити свій вибір у спеціальних бюлетенях.

Мешканцям Івано-Франківської області на вибір буде запропоновано п’ять осіб, а саме: 30-річний нейрохірург Юрій Ткачук, 41-річна головний лікар приватної лічниці Ірина Потяк, 33-річна бухгалтер відділу освіти Городенківської РДА Галина Кіндрачук, 31-річний торговий представники Юрій Чех та 28-річна лікар-педіатр Інна Петрів.

Проголосувати можна буде будь-кого з них і навіть за кількох кандидатів, проте не більше, ніж за трьох. Крім того, голосування буде відкрито також на інтернет-ресурсі партії. В свою чергу Є.Суслов пообіцяв все, від нього залежне, щоб забезпечити чесність виборчого процесу.

Автор: Сергій БІЛИЙ