друкувати


Дорожники звинувачують запізніле фінансування

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-06-14 03:30:42

Поточний ремонт доріг міста Івано-Франківська триває з 12 березня цього року, - переконував днями заступник директора комунального підприємства «ДРЕУ» Віталій Бурко.

З його слів, на сьогоднішній день працівники очолюваного ним підприємства вже освоїли 1 060 тисяч гривень коштів міського бюджету обласного центру, що становить 30% від передбаченої для цих потреб у міській казні суми.

На вказані кошти, як стверджує пан Бурко, івано-франківські дорожники вже провели поточний ремонт вулиць Чорновола, Довженка, Січових Стрільців, Хіміків, Залізничної, Цілевича, Грушевської, Іллєнка та кількох інших. Крім того, кілька вулиць, в тому числі Гетьмана Мазепи, Марійки Підгірянки та Галицька було відремонтовано частково, на окремих вулицях було зароблено ями за допомогою матпатчера, а кілька ґрунтових і гравійних доріг було відремонтовано шляхом профілювання.

«Не дуже високі темпи ремонтних робіт, - розповідає заступник директора КП «ДРЕУ», - є наслідком несвоєчасного фінансування робіт з міського бюджету. Так перші кошти надійшли тільки 1 червня». Тим не менше вже до кінця серпня цього року В.Бурко обіцяє завершити усі заплановані ремонтні роботи, додавши при цьому, що капітальний ремонт доріг в Івано-Франківську цьогоріч не проводився.

Автор: Сергій БІЛИЙ