друкувати


Віталій Кличко: Пиво я не рекламую. Коли ви бачили рекламу? Де ви бачили рекламу? Це було 7-8 років тому…

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-06-12 02:30:29

«Пиво я не рекламую. Коли ви бачили рекламу? Де ви бачили рекламу?» – такими словами лідер партії «УДАР» Віталій Кличко виправдовувався вчора перед мешканцями Прикарпаття за поширену свого часу в інтернеті скандально відому фотографію, де спортивний кумир мільйонів молодих українців рекламує пиво одного з українських виробників.

Питання про рекламування хмільного напою головному «ударнику» України задала одна з учасниць зустрічі В.Кличка з громадськістю на Вічевому майдані обласного центру Прикарпаття.

Відповідаючи на запитання жінки, В.Кличко спочатку почав говорити щось про соціальну відповідальність виробників пива, потім кілька разів намагався наведеними вище словами спростувати усі звинувачення, а тоді раптом згадав, що «це було 7-8 років тому» і що мовляв рекламував він пиво лише з метою примусити виробників пива до соціальної відповідальності і перерахування частини коштів від реалізації бурштинового напою на розвиток молодіжного футболу, що нібито дало змогу побудувати аж вісім спортивних комплексів.

Автор: Сергій БІЛИЙ