друкувати


Фірма "Вігор ТМ" з Коломиї – підприємство національних традицій

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-05-29 12:10:29

З пані Ольгою ми познайомились на одній із презентацій продукції фірми "Вігор ТМ", що проходила в нашому місті. Привернули увагу технічна обізнаність менеджера української компанії, шляхетність, вміння і бажання спілкуватися з відвідувачами. Тут і народилася ідея поспілкуватися згодом в офісі підприємства, який розташовується на вулиці Театральній, 35.

На посаді офіс-менеджера фірми "Вігор ТМ" пані Ольга працює п’ять років. І свої плани на майбутнє пов’язує виключно з українським підприємством нового покоління – торговою маркою "Вігор". Пані Ольга прекрасно володіє рідною мовою, вивчає національну історію, знає українську пісню та шанує традиції нашого народу. Ділова, яскрава, відкрита.

Пані Ольга, розкажіть будь-ласка, про підприємство на якому Ви працюєте. Як в умовах нестабільного сьогодення вдається зберігати свої позиції? Чи використовуєте нові підходи управління на довгострокову перспективу?

Уже не один рік фірма "Вігор ТМ" є взірцем оригінального художнього стилю. ЇЇ назва стала своєрідною візитною карточкою, викликаючи у споживачів асоціації поєднання старовинних національних традицій з естетичними нормами європейського архітектурного мистецтва.

Застосовуючи сучасні технології виробництва на обладнанні провідних європейських фірм та використовуючи інноваційні технології спонукаємо замовників по-новому поглянути на економічність й екологічність продукції нашої компанії.

Разом з цим в умовах динамічного зовнішнього середовища існує стурбованість через невизначеність економічного зростання, збільшення вартості енергоносіїв, коливань курсів валют та багатьох інших чинників. Підприємство шукає (і знаходить) резерви для поліпшення господарсько-фінансових показників діяльності. Зберігає свої позиції як в мінливих ринкових умовах, так і в умовах кризи останніх років. Часто задовольняючись лише мінімальними прибутками, які в наш час не так вже й легко заробити.

Саме задоволення інтересів споживачів, нестандартне мислення персоналу компанії та внесок підприємства у розвиток суспільства стали позитивними складовими її гармонійного розвитку.

Фірма "Вігор ТМ " є сертифікованим представником кращих європейських виробників, має свої представництва у багатьох містах держави. Тісна і продуктивна співпраця нашого підприємства з десятками фірм в Україні.

Які види продукції фірма "Вігор ТМ" пропонує споживачеві? І стосовно впровадження новацій у цьому сегменті ринку.

Широкий асортимент продукції нашої компанії задовольняє витончені смаки найвибагливіших замовників. Вікна й двері будь-якого стилю виготовлені з високоякісних матеріалів відповідають цілій низці технічних вимог.

Довговічність, герметичність, високі показники тепло- та звукоізоляції, естетичність і зручність у користуванні надають нашій продукції той вигляд, який більше всього імпонує споживачу і відповідає дизайну житла замовника.

Компанія не обмежує можливостей дизайнерів, дозволяючи своїми інноваційними розробками втілити в життя своєрідні вирішення, які створюють архітектурне обличчя чарівності й загадковості продукції нашого підприємства.

Існує думка, що продуктивність праці українців набагато нижча від жителів розвинутих країн.

Сьогодні, в умовах нової економічної кризи в Європі, мільйони українців-заробітчан шукають щастя серед чужомовних людей. Вони є найбільшими інвесторами в українську економіку, щорічно переказуючи на Батьківщину чверть бюджету держави.

Українська родина в країнах поселень, де тепер мешкає майже третина нації, дала світові видатних вчених, громадських і політичних діячів, президентів провідних корпорацій, мільйонерів, меценатів. Колосяться лани золотої пшениці засіяної зерном українського походження.  

Взірцем для наслідування стала невтомна праця доктора Богдана Гаврилишина з Швейцарії. Вченого з міжнародним визнанням у галузі економіки, кращого в світі експерта з освіти менеджменту, співзасновника Міжнародного економічного форуму в Давосі. Одного з авторів "японського економічного дива", яке дозволило підвищити добробут населення острівної держави до рівня найбільш розвинених країн світу.

Упродовж всього життя несе у серці любов до своєї нації доктор філософії, професор Віра Вовк з Бразилії. Нещодавно в своїй Антології української поезії "Дзвони", відома в світі поетеса познайомила міжнародну спільноту з перлинами української поезії від часів Київської Русі до кінця минулого століття.

З часу проголошення державної незалежності України успішно працює в автомобільному бізнесі на своїй історичній батьківщині генеральний директор компанії "Віннер Імпортс Україна" Богдан Кульчицький із США. Наш співвітчизник переконаний - щасливе майбутнє України в її людях. Розумних, освічених, працьовитих і підприємливих.

Сьогодні за студентськими партами найпрестижніших університетів світу Гарварду, Оксфорду, Кембриджу навчаються тисячі українців. Амбітні, компетентні й патріотично настроєні. Молода українська еліта, знання і досвід якої знайде застосування в об’єднанні сил нації для новітнього відродження української держави.

Чи знаходиться час і місце для доброчинної діяльності Вашого підприємства на підтримку соціальних ініціатив?

Незважаючи на непросте з фінансового погляду сьогодення фірма "Вігор ТМ " надає безкорисливу допомогу для вшанування видатних постатей української історії, проведення культурно-просвітницьких заходів, здійснення військово-патріотичного виховання молоді.

Керівник фірми пан Ігор Проць – один з організаторів ювілейної асамблеї "Ім’я на скрижалях української історії" присвяченої 150-річниці від дня народження Євгена Озаркевича, яка проходила у Коломиї за участю поважних гостей з багатьох міст України.

За сприяння компанії, на відзначення 21-річниці Декларації про державний суверенітет України, у нашому місті була проведена наукова конференція "Громадянське суспільство і національна ідея" за участю відомих вчених з Донецька, Києва, Чернівців.

Була надана підтримка у виданні святкового випуску газети "Слово Севастополя" присвяченого двадцятилітньому ювілею відродження Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Ми щиро вітали у нашому місті голову Комітету солдатських матерів міста Севастополя, майора Чорноморського козацького округу Українського Козацтва, Берегиню Українського Козацтва, директора туристичної фірми "Планета Літо" пані Надію Савицьку, яка з робочим візитом перебувала у військових комісаріатах Західного оперативного командування Сухопутних військ Збройних Сил України.

Вивчаються можливості вступу дітей співробітників фірми "Вігор ТМ" до Севастопольського військово-морського ліцею, Академії військово-морських сил імені П. С. Нахімова. Цікавою пропозицією є участь учнів, студентів та молоді до 25 років у проекті "Школа виживання", що проводиться за підтримки Міністерства оборони України. Це перший в державі військово-патріотичний табір, який функціонує в Кримських горах на території однієї з військових частин Військово-Морських Сил України.

Пані Ольга, щиро дякую за розмову. Вам – кар’єрного зростання, процвітання і родинного благополуччя працівникам фірми "Вігор ТМ ", віри й оптимізму на шляху розбудови українського суспільства.

Автор: Микола СОЛОНЕНКО, Інститут розвитку громадянського суспільства, місто Коломия.