друкувати


Ямами на дорогах в Івано-Франківську вже нікого не здивуєш

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-05-21 01:30:03

Ямами на дорогах в Івано-Франківську вже нікого не здивуєш. Подекуди дороги міста складаються з суцільних ям та вибоїн.

Втім, іноді дороги міста все-таки нас дивують. На перехресті вулиць Новгородська, Тичини та Заклинських розташувалась невелика яма. Хоча ямою це назвати важко. Скоріш за все це – невеличке провалля. Адже згори добре видно глибоку діру в асфальті. Якщо колесо авто, випадково потрапить до цієї ями, то власнику машини не позаздриш. Адже самотужки виїхати він звідти не зможе. А потрапляння у таку діру на великій швидкості може призвести до серйозної дорожньо-транспортної пригоди. Не кажучи вже про можливу травму пішоходів, які випадково потраплять туди ногою, переходячи дорогу у місті виникнення такого провалля.

Є ще один аспект цієї проблеми. Повільно але впевнено до нас «крокує» Євро-2012. І якщо звичайні ями чужоземців та гостей міста лише трохи здивують, то такі провалля можуть спричинити певні сумніви, чи безпечно їм знаходитися у цьому місті та й у цій країні зокрема.

Тож міським комунальникам час довести, що Івано-Франківськ все-таки європейське місто і залатати всі дороги, вже не кажучи про капітальний ремонт.

Автор: Вікторія БІЛА