друкувати


Депутати з Прикарпаття бойкотуватимуть цьогорічну всеукраїнську спартакіаду

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-05-17 02:45:44

Політиці у спорті — не місце. Депутати з Прикарпаття бойкотуватимуть цьогорічну всеукраїнську спартакіаду. Так вирішили після недавнього рішення столичного оргкомітету змагань про проведення їх в Алушті, а не Івано-Франківську.

Нагадаємо, саме місцеві обранці перемогли у республіканському турнірі минулого року. Тож організатори повідомили, що обласний центр прийматиме наступну спартакіаду. У зв'язку з цим в області вже провели кілька робочих нарад, і навіть забронювали місця для учасників у готелях. Однак днями надійшло повідомлення — змагань у місті не буде. В Івано-Франківську вважають таке рішення політичним.

Офіційно столичний оргкомітет всеукраїнських змагань повідомив, що спартакіада перенесли через те, що на Івано-Франківщину не бажають їхати багато команд. Натомість обласній раді про свою готовність приїхати вже заявили 18 з 27 команд.

Водночас на Прикарпатті не забули привітати переможців обласної спартакіади. У командному заліку ними стали депутати з Коломийського, Городенківського і Тисменицького районів. Вони, окрім кубків, медалей і грамот, на розвиток спорту отримають відповідно 10, 7 і 3 тисячі гривень.

Джерело: Радіо «Західний полюс»