друкувати


На Івано-Франківщині округи поділили без "УДАРу"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-05-16 02:45:01

Політичні партії, які увійшли до Комітету опору диктатурі, поділили між собою мажоритарні округи на Івано-Франківщині. Три округи дісталися «Фронту змін», по два – «Свободі» та «Батьківщині». Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова Івано-Франківської міської організації «УДАР» Юрій Соловей.

За його словами, попри домовленість опозиційних сил йти на вибори за принципом «єдиний кандидат на кожному мажоритарному окрузі», жодних переговорів з партією «УДАР» ніхто не проводить.

«Мої дзвінки, дзвінки голови обласної організації до керівників найбільших опозиційних політичних сил області, таких як «Батьківщина», «Фронт змін» і «Свобода» результату не дають. Сьогодні практично неможливо зустрітись, поговорити про узгодження єдиних мажоритарних кандидатів в області. Більше того мене дуже дивує інформація, яка гуляє зараз в нашій області, про те, що сьогодні за закрити ми дверима поділили по квотному принципу не запитуючи людей, - сказав Юрій Соловей. - За інформацією, яка є в мене, три округи віддані «Фронту змін», два округи «Свободі» і два – «Батьківщині».

Джерело: Галицький Кореспондент