друкувати


За проїзд в івано-франківських маршрутках платить "МММ"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-05-05 12:30:04

Для того, щоб їздити в івано-франківських маршрутках, не обов’язково бути пенсіонером, кавалером п’яти медалей «За відвагу» чи інвалідом першої групи.

На таку думку наштовхує досвід перевезення пасажирів підприємцем Серафимом, який 24 квітня возив усіх бажаючих скористатись міським громадським транспортом, не залежно від їх соціального статусу, безкоштовно.

Вірніше, як стверджує начальник міської служби оперативного реагування обласного центру Прикарпаття Тетяни Клочко, безоплатним цей проїзд був тільки для пасажирів, проте аж ніяк не для перевізника. Просто в цей день проїзд в маршрутках вказаного підприємця повністю оплатили представники компанії «МММ» в обмін на проведення під час рейсів агітації за вкладання грошей в діяльність своєї фірми.

Таке зухвальство послідовників Сергія Мавроді розсердило Івано-Франківського міського голову Віктора Анушкевичус, який назвав діяльність «МММ» безкоштовним сиром в мишоловці і закликав засоби масової інформації міста нагади мешканцям обласного центру про сумний досвід діяльності компанії на початку 90-х років минулого століття.

Автор: Сергій БІЛИЙ