друкувати


Обіцяні 10 млн грн на підготовку Івано-Франківська до ювілею так і не надійшли

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-05-04 02:30:24

Місто Івано-Франківськ ще досі не отримав жодної копійки коштів з Державного бюджету на потреби відзначення свого 350-річчя.

Про це повідомили вчора, під час оперативної наради в міськвиконкомі Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус та заступник директора департаменту житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку Івано-Франківського міськвиконкому Василь Білик.

З їх слів, навіть передбачені прийнятою два тижні тому постановою Кабінету Міністрів України 10 мільйонів гривень (хоча попередньо на рівні Верховної Ради, Президента та Уряду йшла мова спочатку про 45, а потім про 20,4 мільйони гривень) в місто ще досі не прийшли.

Як стверджує пан Білик, влада обласного центру Прикарпаття дуже розраховувала на кошти із Центру і тепер змушена фінансувати цілу низку робіт, як-от: реконструкція скверу по вулиці Шухевичів, закладення алеї споріднених міст у парку культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка, реконструкція скверу на перехресті вулиці Вірменської – Страчених, капітальний ремонт вулиць Вірменської і Страчених, побудова нового спортзалу у Муніципальному фізкультурно-оздоровчому комплексі і т.п. – з коштів міського бюджету та з інвестицій івано-франківських підприємців.

Автор: Сергій БІЛИЙ