друкувати


Щоб справитися із забудовниками івано-франківська влада звернеться у Генпрокуратуру

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-05-03 01:45:22

Секретар Івано-Франківської міської ради Руслан Марцінків на оперативній нараді припустив, що місто має досить обмежену владу.

«От вул. Незалежності, 43, говоримо-говоримо, збираємо комісії, а там стоїть кран і вони будують без жодних дозволів, — сказав Марцінків. — Може пора вже у Генеральну прокуратуру звернутися, хай вони виконують свої функції. Зрештою те саме стосується і будинку, який знаходиться по вул. Павлика-Франка. Ми задовольнили протест, а він будує штукатурить і все, як має бути. Давайте звернемося до Президента та Генпрокуратури, що ми не можемо впливати на ці будинки».

Нагадаємо, Руслан Марцінків згадав два об’єкти із якими міська влада вже давно не може дати собі ради. Перший — вул. Незалежності, 43, тут забудовник без жодних дозволів на пам’ятці архітектури будує ще один поверх. Другий — прибудови на розі Павлика-Франка, яка зводиться із порушеннями до проекту.

Мер Віктор Анушкевичус погодився і доручив юристам підготувати відповідні звернення до голови ОДА та генеральної прокуратури.

Репортер вже не раз писав про сумнівні забудови в різних куточках Івано-Франківська, зокрема і про забудову на Павлика-Франка: На перехресті Франка-Павлика відновили незаконне будівництво.

Джерело: Газета «Репортер»