друкувати


"Івано-Франківськгаз" продовжує кампанію боротьби зі злісними неплатниками

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-04-26 11:45:14

З боржниками не гратимуться. ПАТ «Івано-Франківськгаз» продовжує кампанію боротьби зі злісними неплатниками. Лише від початку цього року фахівці підприємства відключили від газопостачання 400 абонентів.

Серед них — власник ось цього будинку, що у селі Клузів. Споживач заборгував «Івано-Франківськгазу» більше 3 тисяч гривень. Контролери неодноразово попереджували боржника про можливість відключення, але це результату не дало.

Контролери нагадують — мешканцям, до яких навідалася бригада по відключенню від газопостачання, доведеться оплачувати не лише суму боргу, а й роботи з відключення і підключення до мережі. До речі статистика свідчить, що найсумліннішими споживачами блакитного палива є пенсіонери та інші соціально незахищені версти населення.

Натомість часто боржниками є заможні люди. І мешканці багатоповерхівок, котрі сподіваються, що їх не відключать через обмежений доступ контролерів до квартир. В «Івано-Франківськгазі» нагадують — борг навіть у 200 гривень вже є підставою для судового позову.

Нині загальний борг прикарпатців перед товариством становить понад 30 мільйонів гривень.

Джерело: Радіо «Західний полюс»