друкувати


Молодий проект Frankivsk Fashion WeekDays не має аналогів в Україні

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-04-25 02:10:26

Чергові чотири модних дні. Молодий проект Frankivsk Fashion WeekDays не має аналогів в Україні і не є представництвом жодного зі схожих відомих заходів. Він народився у столиці Прикарпаття минулого року.

Другий сезон зібрав шанувальників та творців моди у всіх її проявах — від вбрання, зачісок та макіяжу до фешн-критиків та журналістів. Весняний Frankivsk Fashion WeekDays це виключно найсвіжіші колекції.

«Модно бути здоровим» — під цим гаслом Frankivsk Fashion WeekDays провели невипадково. Адже організатори долучились до соціальної ініціативи у боротьбі туберкульозом. Кожен, хто придбав квиток на відвідини модних показів у Івано-Франківську, отримав можливість безкоштовно обстежитися у сучасній медлабораторії.

Після численних щоденних дефіле артперформенс від художниці Зінаїди Ліхачової публіка сприйняла з особливим смаком. Дружина голови адміністрації Президента втретє презентувала своє етно-модерне творіння під назвою «Ще».

Сучасне бачення етніки авторка продемонструвала під спеціально створений для перформенсу музичний супровід із допомогою символічних ритуалів та образів, а також вперше презентованої арт-інсталяції.

Джерело: Радіо «Західний полюс»