друкувати


Іноземні інвестори навчали владу та комунальників

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-04-25 01:45:44

До кращої якості послуг. Іноземні інвестори навчали владу та комунальників, як правильно розвивати діяльність водоканалізаційного господарства міста. Даний семінар відбувався в рамках реалізації проекту інфраструктурного розвитку, що фінансується за кошти Світового банку.

Основний акцент — на покращення якості послуг водопостачання та водовідведення. Задля цього провели спеціальне дослідження — вивчали думку громади. Результати не надто втішні. Мешканці міста здебільшого нічого не знають ні про якість самої води, ні про особливості її постачання.

Даний аналіз і став ключовою темою семінару. На основі результатів моніторингу планують розробити спеціальну комплексну дорожню карту. Її основне завдання — чітко окреслити дієві заходи задля покращення діяльності водоканалізаційного підприємства.

Розроблені на семінарі форми та методи заходів, щодо покращення надання послуг, невдовзі планують впроваджувати в життя. Щодо інформування мешканців — то у цій справі ймовірно допомагатимуть громадські організації.

Джерело: Радіо «Західний полюс»