друкувати


Жити, аби їхати!

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-04-25 05:30:18

Погожі дні для байкерів наче сигнал — час виводити залізних коней та вирушати у мандрівку. Прикарпатські мотолюбителі офіційно відкрили сезон 2012. Щоб показати своїх улюбленців у всій красі вони чекали цілу зиму. Відтак перший зліт — велике свято для кожного. Манівці дорогами, шалена швидкість, відчуття свободи та друзі — з цього моменту розпочинається справжнє життя.

В довгоочікувані подорожі виїжджають не лише поодинці, але й цілими сім'ями. І зовсім не важливо хто за кермом мотоцикла: чоловік ти, чи жінка — на дорозі усі рівні. А відчуття свободи — найкраща панацея від будь-яких проблем.

Попри показну суворість, головне правило байкерів — людяність. Перша зупинка на шляху — відвідини сиротинцю. Чоловіки у шкірянках охоче діляться із знедоленими дітьми радістю. Майстер-клас від байкерів ті сприймають на «ура».

Далі уже традиційно — гучною колоною вирушають до Манявського скита. Освячення залізних коней — невід'ємний атрибут відкриття мотосезону. У цій спільноті є навіть свій «капелан».

Після освячення — знову у мандри. Попереду очікує свіжий вітер та не одна сотня кілометрів нових вражень. І лише одне спільне для всіх бажання — закривати мотосезон у тому ж складі, що й відкривали.

Джерело: Радіо «Західний полюс»