друкувати


"Франківський подіум-2012" відбувся під знаком "Євро-2012"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-04-24 05:30:29

Франківському подіуму вже одинадцятий рік. На рахунку модного дійства — понад 2 десятки показів, адже їх у рамках цього заходу проводять двічі, восени та навесні. Хоча на самому подіумі зазвичай представлені усі пори року. Цього разу розпочали традиційне фешн-шоу тематично — не оминули увагою наближення Євро-2012.

Загалом у програмі «Франківського подіуму-2012» — майже півтора десятка колекцій. Їх автори — як добре відомі в Європі прикарпатські дизайнери, так і дебютанти — випускники місцевого інституту мистецтв. Окрім авангардних фантазій, придатних виключно для сцени, представлений також одяг прет-а-порте де Люкс, авторське взуття та аксесуари, незмінне дитяче дефіле та чоловічий одяг.

Серед особливих учасників — італієць Родольфо Россі. Дизайнер побував у Івано-Франківську в якості гостя, оскільки його колекція вбрання не змогла вчасно подолати митні формальності. Численну публіку привабила не лиш модна програма, але й виступ на подіумі Наталії Валевської. Співачка — далеко не новачок на модних дефіле.

Фінал «Франківського подуму», як і його початок, мав присмак майбутнього футбольного чемпіонату Європи. Адже окрім своїх давніх відомих пісень Наталія Валевська презентувала прикарпатській публіці музичну новинку — пісню, присвячену важливій для країни події.

Джерело: Радіо «Західний полюс»