друкувати


Податкова створила 10 "заповідей" для бізнесменів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-04-23 05:10:31

Державна Податкова міліція розробила і виклала на своїй сторінці у соцмережі Facebook "10 правил чесного підприємця", дотримання яких гарантує відсутність проблем із даним відомством.

Так, перше і головне правило рекомендує не приховувати доходи від оподаткування. Друге правило радить не займатися фіктивним підприємництвом. Замикає трійцю наполегливе прохання не користуватися послугами конвертаційних центрів.

Далі йдуть наступні "заповіді": 4) не займайся розкраданням бюджетних коштів та їх легалізацією; 5) не використовуй незаконні схеми відшкодування ПДВ; 6) не займайся "відмиванням" грошей; 7) не займайся незаконним виготовленням, зберіганням, збутом або транспортуванням з метою збуту підакцизних товарів; 8) не займайся незаконним виготовленням підробкою, використання або збут незаконно виготовлених , одержаних чи підроблених марок акцизного збору чи контрольних марок; 9) не займайся виробництвом і збутом контрафактної продукції; 10) уникай незаконних операцій з офшорами.

Варто зазначити, що користувачі соцмережі у коментарях до цих правил пишуть, що тепер ще треба розробити аналогічних 10 правил чесного податківця.

Джерело: ТСН