друкувати


Коломийянин Павло Гребенюк грає в футбол з трьох років

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-04-18 01:30:11

Павло Гребенюк грає в футбол з трьох років. Бере приклад з батька, Володимира Гребенюка, який грав у футбол професійно і здобував високі нагороди.

Батьківське життя, пов’язане з футболом, телепередачі й розмови з друзями про цей вид спорту захоплювали хлопця дедалі більше. Шестирічним почав грати в футбольній команді ДЮСШ №1. У 12 років його запросили в стрийську команду «Скала». Там юний футболіст удосконалював своє вміння. Зізнається, що цей період дуже багато його навчив. Він остаточно вирішив, що іншого шляху, окрім футболу, не обере.

Коли Павлові виповнилося 17, перейшов у коломийські «Карпати», однак ненадовго. Вже два місяці юнак успішно грає за ужгородську команду «Говерла». За цей час у складі нової команди відбулися тільки товариські турніри. Але попереду чекає чемпіонат України з футболу у вищій лізі, який відбудеться влітку 2012 р. Щоденні тренування від 8-ої і до 19-ої год. не дозволяють коломиянинові розслаблятися.
 
- Я не шкодую, що обрав саме цей шлях, - зізнається юний футболіст. - Нехай я не маю багато вільного часу, як мої однолітки, однак впевнено йду до своєї мети. Роблю все можливе для її осягнення.

Тепер Павло Гребенюк гордиться заслуженими номінаціями, серед яких - «Найкращий гравець Західної України», «Найкращий півзахисник». За його плечима - участь у міжнародних матчах, зокрема в Грузії, Молдові, Польщі. Молодий футболіст упевнено крокує далі і мріє стати гравцем відомих закордонних команд, таких як «Барселона», «Челсі» й «Мілан».

Автор: Олена КОЗАЧЕНКО
Джерело: Коломийські Вісти