друкувати


Чоловіки хочуть бачити поруч ніжну і милу жінку, яка вміє співчувати

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-04-06 04:45:48

Дитячу письменницю Альбіну Кефрі одинадцять разів кликали заміж. Кореспонденту Gazeta.ua вона розповіла, як себе поводити, щоб чоловік запропонував руку і серце.

Треба бути доброзичливою. Чоловіки хочуть бачити поруч ніжну і милу жінку, яка ніколи не свариться, не говорить погано про інших, вміє співчувати. Цю якість неможливо підробити, вона має бути вродженою.

В очах жінки має бути інтелект. Чоловікам подобаються розумні жінки — їхні оригінальні судження, самодостатність і здатність самостійно приймати рішення. Чоловіки завжди прагнуть приручити таку жінку, бо хочуть довести собі, що вони розумніші і розсудливіші. Жінка має бути розумною настільки, щоб дозволити чоловікові це зробити. Тоді пропозиції руки і серця довго чекати не доведеться.

Одяг має бути акуратним, а волосся чисто вимитим. Неправда, що чоловіки звертають увагу лише на короткі спідниці і глибоке декольте. Я завжди носила закриті сукні, на офіційний прийом могла одягти сукню з декольте на спині. Люблю вбрання яскравих кольорів.  Знаю, що молодим чоловікам подобається синій колір, а старшим - помаранчевий і жовтий. Сукня має бути не коротшою середини стегон. В театр чи на концерт могла одягати сукню до п'ят, а на прогулянку приходила в платті до колін. Наносити яскравий макіяж не варто. Достатньо злегка підкреслити очі чи губи.

Треба вміти розмовляти і танцювати. Жінка повинна вміти підтримати розмову, задати слушне питання. Якщо плануєте зустрічатися з іноземцем, обов'язково слід знати його рідну мову. Спілкування через перекладача не принесе бажаного результату. Вміння танцювати потрібне кожній жінці. Достатньо знати хоча б 2-3 танці. Уявіть, що прийшли на якийсь бал. Якщо вмієте гарно рухатися, увагу з боку чоловіків вам забезпечена. А це в свою чергу змусить ваша обранця якнайшвидше зробити вам пропозицію.

Важливо знати правила хорошого тону.  Жодному чоловіку не сподобається жінка, яка длубається в носі і не вміє користуватися ножем і виделкою. Незнанням гарних манер ви можете осоромити чоловіка перед його рідними чи друзями. Після цього він вам ніколи не запропонує одружитися.

Чоловік має бачити вас завжди усміхненою. Вони тягнуться до щасливих жінок, їх не приваблюють ті, які знаходяться в постійній депресії.

Автор: Світлана КОРЖЕНКО