друкувати


«Шустер Live»: Репліка

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-04-04 09:45:07

Тридцятого березня цього року у програмі «Шустер Live» Констянтин Грищенко – міністр закордонних справ України навчав опозиціонерів, як вони повинні поводитись за межами України в інших державах.

В кожній державі, за його словами, опозиція бореться проти влади, але виїжджаючи в іншу державу, вони там розхваляють свою державу та владу, а не ллють на неї бруд, як це робить наша опозиція. І тут же дав орієнтир, на який вона повинна опиратись. Наша держава багата, розвинута, освічена і влада робить все можливе для покращення життя громадян. Правда є ще недоліки, недоопрацювання та упущення з якими влада справиться.

Отож і хочеться Грищенку крикнути: БРАВО!!! Бо дійсно у нашій Державі все прекрасно. А ті недоробки, як: ще не вся опозиція в тюрмах, ще не ввесь народ жебракує, ще не все розікрано і розпреділено між владою – над чим влада працює і в найближчий час ці недоліки будуть усунені, а відповідно ніяких претензій до неї не повинно бути. Усі будуть задоволені.

Але, якщо якась газета опублікує цю мою репліку з приводу висловлювань Грищенка, вона буде закрита або її редактора посадять (за що - знайдуть). І це зі змісту його слів, будуть єдиноправильні кроки влади у нашій Державі. Ось чому опозиція повинна хвалити владу, або мовчати, як це випливає з дипломатичних слів головного дипломата України Костянтина Грищенка.

Автор: Петро МЕЛЬНИК, доктор технічних наук, професор, м.Івано-Франківськ