друкувати


Увесь світ - одна виставка

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-03-30 04:45:30

Підходить до завершення найбільша і найавторитетніша подія в галузі туризму - туристична виставка UІTT 2012 "Україна - Подорожі і Туризм".

Суть виставки точно підкреслює її девіз "Увесь світ - одна виставка", адже вона об'єднала більше 700 компаній-учасників з більш ніж 60 країн і напрямків всіх п'яти континентів світу.

Новинкою щорічного дійства цього року стали стенди Румунії і Сербії, об'єднання готельєрів Москви та італійського регіону Венетто.

Уже традиційно участь взяли представники туризму Аргентини, Болгарії, Грузії, Греції, Домініканської Республіки, емірату Дубай (ОАЕ), Єгипту, Ізраілю, Індонезії, Йорданії, Італії, Каталонії, Кіпру, Куби, Мальти, Марокко, Румунії, Сербії, Словаччини, Словенії, Тайланду, Танзанії, Тунісу, Туреччини, Угорщини, емірату Фуджейра (ОАЕ), Хорватії, Чорногорії, Чехії, Шрі-Ланки.

Також слід зазначити, що порівняно з попереднім роком, участь у виставці взяли значно більше різних готелів, баз відпочинку і інших суб'єктів туризму, які представляли різні напрямки відпочинку в Україні.

Крім того, в усі дні виставки було дуже людно, адже крім операторів і готельєрів на виставку з'їхалася величезна кількість турагентів з усіх куточків України, адже такі заходи є дуже важливими для того, щоб турагент зумів втілити у реальність найзаповітніші мрії своїх туристів, і перетворити їхній відпочинок у добру казку, яку вони ще довго і з приємністю будуть згадувати, повернувшись до своєї звичної роботи.

Доведено, що людина, яка добре відпочила є більше задоволена собою, має чудовий настрій, краще і з більшим ентузіазмом виконує свою роботу. При такому розвитку подій виграють усі.

Саме тому вже традиційно участь у виставці прийняла директор турагенції "Гарячі тури" м.Коломия Наталія Триф'як: "Ми збагатилися новими знаннями, взявши участь у численним семінарах, особисто поспілкувавшись з багатьма операторами, готельєрами. Я впевнена, що тепер наша агенція має ще більше можливостей розширити спектр соїх послуг і зробити відпочинок наших туристів найкращим і незабутнім."