друкувати


"Бєзобразно, но єдінообразно" від Руслана Марцінківа

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-03-01 10:10:54

Одягти муніципальних інспекторів з благоустрою в уніформу хоче секретар Івано-Франківської міської ради Руслан Марцінків.

Відповідну пропозицію він висловив під час останньої оперативної наради у Івано-Франківського міського голови.

«Я думаю, – зазначив він, що варто все-таки винести на наступну сесію і міськвиконком питання про те, щоби пошити форму і створити справжню муніципальну інспекцію, щоб вони змогли таки навести лад з благоустроєм».

Чому саме форма має посприяти муніципальним інспекторам у їх діяльності – пан Марцінків не пояснив. Напевно, секретар головного представницького органу міста вважає, що старий армійський принцип «бєзобразно, но єдінообразно», який іноді спрацьовує у війську, спрацює і в міській комуналці, а може він все ще не покинув ідею перетворення муніципальної інспекції на такий собі мілітарно-комунальний «спецназ» під назвою «муніципальна поліція», ідею створення в місті якого чиновник висловлював на нараді у мера кілька місяців тому.

Втім, якщо минулого разу Івано-Франківський міський голова категорично відхилив ідею створення муніципальної поліції, мотивуючи це певними юридичними складнощами, то на цей раз Р.Марцінків, схоже, домігся більших успіхів, бо мер пообіцяв подумати над його пропозицією щодо уніформи.

Автор: Сергій БІЛИЙ