друкувати


На Прикарпатті не втрачають надії отримати Олімпіаду 2022 року

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-02-28 02:30:00

На Прикарпатті не втрачають надії отримати Олімпіаду 2022 року. В Івано-Франківській облдержадміністрації детально обговорили можливість проведення цих змагань та участь регіону в футбольному Євро-2012.

Нагадаємо, нині базовим центром можливого проведення зимової першості визначена Львівщина. Однак місцеві фахівці туристичної галузі заявляють — таке рішення не є логічним. Адже з географічної та економічної точки зору Олімпіаду варто концентрувати саме на Івано-Франківщині. До того ж тут є найсучасніший гірськолижний курорт.

Довести свою позицію прикарпатці спробують цими вихідними. Тоді в область приїдуть представники міжнародного олімпійського комітету. Також чиновники обговорили участь області в цьогорічному футбольному єврочемпіонаті.

Влада заявляє, що зможе розмістити у Львові бігборди та палатки з рекламною продукцією про прикарпатський туризм. А для зустрічі іноземних гостей в області проведуть англомовні навчання для працівників туристичної галузі

Також на усіх автовокзалах області вже незабаром розмістять туристичну карту області. іЗ зазначенням найцікавіших об'єктів. А в рамках святкування 350-ти річного ювілею Івано-Франківська, в місті 13 і 14 травня розмістять футбольний Кубок Європи.

Джерело: Радіо «Західний полюс»