друкувати


Івано-Франківський молодіжний міськвиконком підбив підсумки роботи за 2011-й рік

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-02-14 12:30:10

Молодь в дії — Івано-Франківський молодіжний міськвиконком підбив підсумки роботи за 2011-й рік. Дорадчий колегіальний орган студентства та активної молоді діє при міському голові уже три роки. Здобутків за цей час назбиралося чимало — лише за минулий рік вдалося реалізувати близько 40 проектів: флеш-моби, прощі, фотоконкурси, освітні та екологічні акції.

Зупинятися на досягнутому юні «виконкомівці» не збираються. У 2012-му основний акцент діяльності — на продовження успішних заходів. А деякі проекти, зокрема «Молодь і влада», зазнають позитивних змін.

Звіт молоді уважно заслухав і міський голова. Віктор Анушкевичус переконаний, — успішна реалізація низки проектів — результат добре налагодженої співпраці із владою. Особливо тішить не так кількість молодіжних заходів та акцій, як їх різноплановість.

Від підсумків — одразу до роботи. Наразі молодіжний міськвиконком працює над новим проектом — на початку березня активісти ММВК разом із мешканцями міста креативно зустрічатимуть весну. Подробиці дизайнерської акції поки не розголошують, утім обіцяють яскраве дійство.

Джерело: Радіо «Західний полюс»