друкувати


Масони, маги, чудовиська і космічні лінкори – В.Єшкілєв презентував нові романи

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-02-11 09:30:33

9 лютого в Івано-Франківську відбулась презентація одразу двох романів письменника Володимира Єшкілєва «Побачити Алькор» і «Тінь попередника».

Його романи несподівані і дещо містичні, змушують поринути у незвідане, провести читача по межі між наукою і фантастикою. Письменник не відпускає захопленого читача, заворожуючи фантастичністю сюжету в якому є все і на всі смаки.

Роман «Тінь попередника» В.Єшкілєва – перший з трилогії «Фаренго», що входить до серії інтелектуальних романів «Червоне та Чорне», є прикладом абсолютної позажанрової інтеграції почуттів і вчинків.

Роман «Побачити Алькор» – другий роман з циклу «Богиня» – детектив про війни на окультному рівні між магами і масонами.

«Сучасних письменників можна поділити на дві категорії: інтелігенти та жерці. Інтелігент інтегрований у суспільство, щоб надавати людям знання. Жерці ж стараються ці знання приховати та подати себе вищими за інших. Тому й інтелігенти пишуть для людей, а жерці – самі для себе», – розповідає пан Єшкілєв про стан речей у сучасній літературі.

На створення романів автора надихають звичайні речі, які загострюють відчуття і просто дарують насолоду: «Мене надихає добре, хороше віскі, смачна кубинська сигара та гарна дівчина», – зазначає автор.

Автор: Вікторія БІЛА