друкувати


Їжа з мікрохвильової печі небезпечна для вагітних і дітей

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-02-01 11:10:03

Науковці київського Інституту екології людини вивчали вплив мікрохвильових печей на організм людини. Досліджували воду в пляшці до та після кип'ятіння у мікрохвильовці, повідомляє видання Gazeta.ua.

"Хвилі цілком змінюють структуру молекул. Вода стає мертвою і не придатною для людини, - каже директор інституту Михайло Курик. - Мікрохвилі створені штучно, тож мають енергетику, не сумісну з природою. Тому японці, коли готують на кухні, виганяють звідти жінок. Бо техногенне поле діє й зовні. Захисту від шкідливих вібрацій печей іще не придумали".

Організм на 70 відсотків складається з води. Вона найуразливіша до штучних вібрацій. Електромагнітне поле змінює енергетику організму на молекулярному рівні. Через це виникають хвороби. Найшкідливіші хвилі для людей зі слабким імунітетом, дітей та вагітних.

"У мікрохвильовці вода з продуктів випаровується, тому молекули стають агресивними. Особливо страшно, коли готують їжу із супермаркету, яка здебільшого ненатуральна. У продуктах уже штучна основа - ніхто не знає, як вона мінятиметься під впливом високих частот", - вважають українські вчені.

Якщо здорова доросла людина постійно готує їжу в мікрохвильовці, згодом захворіє. Матиме спотворену структуру води в організмі, яка не відновиться. Негативна енергетика із продуктів провокує рак шлунка, кишківника, крові. Порушується склад крові й лімфи, виникає імунодефіцит. Також зменшується вироблення статевих гормонів, стверджують науковці.

"Але розігрівати їжу можна, це нешкідливо, бо суттєвих змін у ній не відбувається. Найкорисніше готувати на дровах. Менш корисно — на вугіллі, газі й електроплитці", - відзначили вчені.

Джерело: Освітній портал