друкувати


Темні вихідні одного будинку

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-01-20 11:00:51

Біда одна не ходить. В цьому на власні змогли переконатись днями мешканці будинку №32 по вулиці Сорохтея, що в обласному центрі Прикарпаття. На їх долю прийшлася ціла серія напастей, через які жителям 92 квартир довелося протягом кількох днів потерпати без електроенергії і телефонного зв’язку.

Як повідомила начальник міської служби оперативного реагування Тетяна Клочко, неприємності в будинку почалися 12 січня, коли через вантаження електромережі в ньому вимкнулося електропостачання. Ліквідовувати несправність довелося ще й 13 січня. А вже 14 січня мешканців багатоповерхівки спіткала ще одна халепа. В цей день близько 11.30 години в будинку сталася пожежа. При цьому, за словами пані Клочко, займання сталося одночасно в двох місцях: в квартирі №10 та в підвальному приміщенні, вивівши з ладу будинкові електромережі та мережі електрозв’язку.

Ремонтні бригади досить оперативно відновили електропостачання багатоповерхівки, проте абоненти 27 телефонних номерів ще навіть у вівторок, 16 січня залишались без зв’язку. Крім того, подачу напруги не було відновлено в офіс однієї з комерційних структур, який розташувався на першому поверсі будинку. Енергетики мотивують це тим, що вказане приміщення було заживлене з порушенням технічних умов.

Автор: Сергій БІЛИЙ