друкувати


Віртуальний шопінг по івано-франківськи

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-01-14 12:30:22

Шопінг — заняття не тільки корисне, але й дуже навіть приємне. Однак якщо походи крамницями задоволення не приносять, можна скористатися інтернет-магазинами. Ними можна блукати цілодобово, без вихідних і з будь-якого місця де є всесвітня павутина.

За минулий рік саме в такий спосіб українці витратили майже два мільярди євро. Така оцінка столичних експертів. Попит на таку торгівлю порівнюючи з 2010 зріс наполовину. Люди кажуть — це швидко, якісно, зручно і дуже економно.

Комп'ютерний прогрес настільки потужний, що активними користувачами інтернет-магазинів є не лише молоді люди, але й пенсіонери. Останні найчастіше приходять в такі офіси аби переконатися чи бува не замилюють їм очі низькими цінами. Однак ніякої омани тут нема, адже працюють такі структури виключно за післяоплатою.

Покупки он-лайн стають настільки популярними, що збільшується не лише їх асортимент, але й кількість самих інтернет-магазинів. Зараз в Україні їх налічується до 10-ти тисяч. Щоправда повністю поринути у віртуальний шопінг таки не вдасться — адже продукти та пігулки придбати через всесвітню павутину важко. Роботу інтернет-аптек припинили через відсутність відповідних законів.

Джерело: Радіо «Західний полюс»