друкувати


Івано-Франківські паркувальники запрацювали краще

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-01-11 11:30:29

212 та 220 тисяч гривень відповідно склали збори від паркування автотранспорту на вулицях Івано-Франківська відповідно в листопаді та грудні минулого року.

Як стверджує директор комунального підприємства «Сервіс-Ауто» Андрій Строїч, ці суми є рекордними для очолюваної ним компанії і перевищують попередні щомісячні збори в середньому на 10%.

Зі слів пана Строїча, різкому збільшенню продуктивності роботи КП «Сервіс-Ауто» стали запроваджені нещодавно суттєві зміни у організації діяльності підприємства, які дозволили вирішити низку суттєвих проблем.

«Найпершою проблемою, - говорить комунальник, - була недостатня кількість персоналу. Не всі платні майданчики були забезпечені паркувальниками через це чимало коштів від паркування автотранспорту не надходило до бюджету. Зараз це виправлено і навіть наказом призначено у штаті спеціально відповідальну людину».

Одночасно, зі слів керівника КП «Сервіс-Ауто», дирекцією вживаються заходи щодо покращення мотивації працівників. Зокрема, на підприємстві запроваджено номінацію «Паркувальник року» і кожен працівник, який має хороші показники в роботі має змогу потрапити до неї і отримати бонус у вигляді хороших преміальних. Разом з тим, передбачені відчутні штрафні санкції для тих, хто не справляється зі своїми обов’язками.

Автор: Сергій БІЛИЙ