друкувати


На Прикарпатті — туристичний "бум"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-01-05 03:30:02

На Прикарпатті — туристичний «бум». Період новорічно-різдвяних свят на Івано-Франківщині відзначився аншлагами у готелях та на курортах. Головна принада для відпочивальників — зимові Карпати. І не дарма.

В управлінні туризму пояснюють, сюди у пошуках справді новорічної погоди щороку з’їжджаються сотні гостей не лише з України, але й з-за кордону. Адже саме Прикарпаття може похвалитися мальовничими краєвидами. Окрім того туристів приваблює і екстремальний відпочинок.

Ніде яблуку впасти не лише на гірських курортах, але й в Івано-Франківських готелях. Вільних місць у більшості місцевих закладів — немає. Однак туристи з кожним роком стають дедалі вибагливіші. Представники турфірм розповідають — нині відпочивальникам звичайного поселення замало. Аби гості залишилися задоволеними доводиться вигадувати спеціальні екскурсійні програми.

Повного аншлагу франківські готельєри не очікували. Адже напередодні Нового року у столиці масово здавали залізничні квитки. Туристів відлякувала погода та велика захворюваність на кір. Однак це любителям Карпатського колориту на заваді не стало. Тож місцеві готелі заповнені до 10 січня. Чергову хвилю відпочивальників очікують на старий новий рік.

Джерело: Радіо «Західний полюс»