друкувати


В Держбюджеті загубились 20,4 мільйона гривень на День міста?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2012-01-04 02:10:43

Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус не знайшов у підписаному Президентом Державному бюджеті на 2012 рік рядка про виділення місту Івано-Франківську коштів на відзначення його 350-річчя.

Про це мер обласного центру розповів вчора під час прес-конференції за підсумками 2011 року.

З його слів, ще 6 листопада 2010 року, перебуваючи в Івано-Франківську Президент України доручив Уряду підготувати відповідну постанову про виділення місту фінансування на потреби підготовки до ювілею. Саму ж постанову практично з боями, за третім разом було прийнято лише в травні 2011 року.

«Вже в листопаді минулого року, - розповідає міський голова, - нас було поінформовано про те, що в бюджеті Мінрегбуду для цих потреб закладено 20,4 мільйона гривень. Втім, прочитавши Державний бюджет, підписаний Президентом, я там окремого рядка, в якому було б закладено вказану суму, не знайшов».

З даного приводу Віктор Андрюсович мав розмову головою Івано-Франківської ОДА Михайлом Вишиванюком і той, зі слів мера, запевнив його, що кошти для ювілею Франкового міста закладені у видатках різних міністерств і обов’язково надійдуть за призначенням. Бо ж посміє не виконати доручення Президента?

Автор: Сергій БІЛИЙ