друкувати


Землю автошколи таки віддали під "Парк-готель"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-12-24 11:30:36

Родина Юрія Солов’я таки отримає землю під будівництво другої черги готелю «Парк-готель».

Так вирішили депутати Івано-Франківської міської ради, які 41-ним голосом «за» подолали вчора, під час позачергової сесії міськради вето міського голови обласного центру на рішення ради від 8 грудня про вилучення із володіння Івано-Франківської автошколи Товариства сприяння обороні Україні та передачу в оренду підприємцю Ярославі Соловей.

Як повідомив, виступаючи на позачерговій сесії Івано-Франківської міськради начальник міського управління земельних відносин Ігор Гаркот, головною підставою для вотування міським головою вказаного рішення стало відкликання керівництвом автошколи свого листа від 6 липня 2006 року, в якому воно давало дозвіл на вилучення землі що перебувала у їх володінні. Згода користувача, зі слів пана Гаркота, є обов’язковою при вилученні землі з володіння і подальшої передачу в оренду іншому користувачу.

Іншою підставою стало рішення Вищого господарського суду про задоволення скарги Івано-Франківської міськради на рішення господарських судів нижчих інстанцій, прийнятих на користь Я.Соловей.

Хоча питання викликало бурхливе обговорення, а кількість депутатів в сесійній залі була далекою від 100%, все ж в кінцевому підсумку противникам мера вдалося назбирати 41 голос, щоб рішення на користь «Парк-готелю» таки було просунуто.

Автор: Сергій БІЛИЙ