друкувати


Українці приділяють все більше уваги моралі

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-12-15 04:30:43

Українці приділяють все більше уваги моралі. Люди почали реагувати на непристойну поведінку політиків чи бізнесменів. Про це свідчать масові висвітлення у ЗМІ негідних вчинків публічних осіб. Так вважає голова Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі Василь Костицький.

Тож тепер цей орган готовий лібералізувати своє втручання у суспільне життя. У комісії не проти відмовитися від обов'язкової функції визначення ступеню еротичності відеопродукції.

Василь Костицький взяв участь у роботі колегії з питань захисту суспільної моралі в Івано-Франківській області. В підсумку ситуація з моральністю на Прикарпатті, визнали експерти, задовільна. Тут постійно проводяться рейди контролю продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім. Друкована продукція еротичного та сексуального характеру розповсюджується у недоступних для дітей місцях.

Єдиним дискусійним питанням стала зовнішня реклама будівельних матеріалів, що розміщена на одному з в'їздів до міста — із величезним зображенням грудей. На думку віце-губернатора Романа Іваницького, вона є аморальною.

Аби не допустити в майбутньому такої відвертої реклами, члени колегії вирішили надіслати звернення до бізнесменів Прикарпаття. В ньому проситимуть підприємців не порушувати чинний Закон про суспільну мораль.

Джерело: Радіо «Західний полюс»