друкувати


М.Вишиванюк: Ми повинні перейти на довготермінове планування розвитку області

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-12-14 10:45:00

Минулого понеділка під проводом голови Івано-Франківської  облдержадміністрації Михайла Вишиванюка відбулося чергове засідання комітету з економічних реформ, у якому взяли участь голова обласної ради Олександр Сич та народний депутат України Ігор Зварич.

Основним доповідачем з питання актуалізації Стратегії економічного і соціального розвитку територій Івано-Франківської області до 2015 року, з урахуванням перспективи до 2020 року та приведення її у відповідність з Програмою економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», був начальник головного управління економіки ОДА Володимир Попович.

«Наш регіон позиціонується як економічно самодостатній і екологічно чистий», – зазначив Володимир Попович. Тому, за його словами, місія обласної влади і місцевої – якнайефективніше використати природні багатства і благодатний людський потенціал «на благо прикарпатців і гостей краю».

Голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк запевнив економічне зібрання: на майбутнє планування розвитку територій краю «має бути на довгострокову перспективу, аби сконцентрувати кошти на завершення великих і значимих для області проектів».

Таких, для прикладу, як обласний перинатальний центр, будівництво якого розпочали не так давно в Івано-Франківську.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА