друкувати


Депутати-«свободівці» витримують іспит владою

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-12-13 11:30:11

Депутати-«свободівці» витримують іспит владою. В цьому переконаний лідер політсили на Прикарпатті Олександр Сич. Після останніх виборів до органів місцевого самоврядування в радах різних рівнів працює 287 представників цієї партії.

«Свободівці» успішно вирішують актуальні соціально-економічні проблеми громад. А також постійно відстоюють національні інтереси України. Водночас Сич заявляє — його однопартійці ще мають над чим працювати, адже перший рік був «навчанням в бойових умовах» та багато в чому був присвячений роботі над помилками.

Чи не найбільша відповідальність сьогодні покладена на «свободівців» у міській раді Івано-Франківська. Адже там представники об'єднання здобули більшість і змушені доводити свою професійну відповідність конкретними результатами. Зокрема, за рік роботи ними запропонований новий підхід до вирішення комунальних проблем.

Покращуються, за словами «свободівців», справи в освіті, медицині та культурі. Неухильне дотримання партійних постулатів, за словами лідера «Свободи» Олега Тягнибока, демонструє, що його однопартійці здатні виправдовувати довіру населення.

Сьогодні «свободівці» розпочинають підготовку до найближчих парламентських виборів. Свої дії вони координуватимуть з найбільшими опозиційними силами — «Фронтом Змін» та «Батьківщиною».

Джерело: Радіо «Західний полюс»