друкувати


Про особливості пенсій за новим законодавством

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-12-07 05:10:20

Актуальні питання пенсійного забезпечення відповідно до законодавчих актів й урядових постанов були розглянуті на семінар-нараді 6 грудня ц.р. в головному управлінні Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області.

Йшлося, зокрема, й про пенсійне забезпечення як ліквідаторів, так і дітей, які стали інвалідами, та непрацездатних осіб, які втратили годувальника внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.

Участь у ньому взяли заступники начальників територіальних 17 управлінь, відповідальних за організацію роботи з пенсійного забезпечення. Їх було також поінформовано про особливості інвентаризації пенсійних справ та особових рахунків у 2011 році.

На основних завданнях органів Пенсійного фонду України в сучасних умовах та шляхах їх вирішення акцентував увагу присутніх начальник головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області Анатолій Назаров.

Заступник начальника головного управління – начальник управління пенсійного забезпечення Роман Берчак дав чіткі роз’яснення з означених питань та конкретні відповіді, що цікавили учасників семінару-наради.

Джерело: Головне управління пенсійного фонду в Івано-Франківській області