друкувати


Анатолій Гриценко побував на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-12-01 03:30:39

Чинна влада знає, що втрачає підтримку суспільства. Про це на Прикарпатті заявив народний депутат України, лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко. Так він прокоментував ухвалення закону про майбутні парламентські вибори за змішаною системою.

Такий формат обрання нардепів сприяє правлячим партіям, які маючи доступ до адміністративного ресурсу, збільшують шанси на перемогу. Однак прийняття цього закону показало також, що частина опозиції фактично зайняло владну позицію. Саме тому «Громадянська позиція» Гриценка оголосила про вихід з Комітету Опору Диктатурі.

Анатолій Гриценко розкритикував також земельну реформу. За його словами, запровадження ринку земель на Україні — не на часі. Запропоновані зміни не убезпечують від махінацій. До того ж вільному продажу ділянок сільсько-господарського призначення не сприяє економічна ситуація в державі.

Також, за словами Гриценка, Україна на очах втрачає можливість інтегруватися у Європейський Союз. Він переконаний, що Угода про асоціацію з ЄС на найближчому саміті в грудні підписана не буде. Зокрема через політичні репресії опонентів та недемократичне законодавство.

Джерело: Радіо «Західний полюс»