друкувати


Івано-франківські депутати не мають де скинути верхній одяг

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-11-30 02:45:10

У зимовий період на сесії Івано-Франківської міської ради можна побачити парад курток та пальт. Адже гардероб у міській раді відсутній. Відтак, кожен роздягається там, де й сидить.

Чому обласна рада має гардероб, а міська рада у цьому обмежена? Про це «Репортер» спитав у керуючого справами міськвиконкому Андрія Лиса.

«У нашому штатному розписі не передбачена посада гардеробника, — відповів Лис. — І за моєї пам’яті не було (Андрій Лис працює на цій посаді майже шість років — Авт.)».

Слід згадати, що за останній рік структура виконкому розрослася кількістю нових штатних одиниць. Так, ввели одну штатну одиницю у патронатну службу міського голови, створили цілий експертно-аналітичний відділ. А про звичайного гардеробника ніхто й не подумав…

«Ніхто не піднімав цього питання, це не вважалося актуальним, — продовжив Андрій Лис. — А основні потоки мешканців зараз спрямовані в центр надання адмінпослуг. Питання цікаве, і я розумію, що його треба опрацювати».

Так, керуючий справами міськвиконкому пообіцяв, що візьметься за вивчення цього питання. І якщо керівництво та депутати підтримають, то гардероб таки, може, з'явиться.

Джерело: Газета «Репортер»