друкувати


Івано-Франківська міськрада визначила пріоритети діяльності на наступний рік

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-11-30 04:30:08

Міська рада визначила пріоритети діяльності на наступний рік. На останній сесії обранці прийняли програму соціально-економічного розвитку Івано-Франківська.

У ній — шість пріоритетів. Це — залучення інвестицій, розвиток мережі дошкільних закладів, будівництво нового моста, модернізація «Теплокомуненерго» та «Водоекотехпрому».

Ще одне завдання — належне відзначення 350 років обласного центру. Для виконання планів чиновники написали програму розвитку міста у новому форматі.

Щоправда не всі обранці були в захваті від запропонованої на їхній розгляд програми. Адже, стверджують, отримали документ на 50 сторінок лише за кілька хвилин перед пленарним засіданням.

Вистачило критики і щодо самого наповнення документу. Чимало депутатів не змогли повірити у плани чиновників щодо створення у наступному році семи тисяч нових робочих місць. І це — лише у Івано-Франківську.

Незважаючи на критику, програму розвитку Івано-Франківська на наступний рік таки схвалили. Адже цей документ, кажуть, не догма, а лише своєрідний план дій.

Джерело: Радіо «Західний полюс»