друкувати


"Батьківщина" не вірить апеляційному суду і готується до радикальних дій

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-11-24 10:30:23

Керівництво Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» не вірить в те, що Апеляційний суд міста Києва, який розглядатиме 13 грудня касаційну скаргу за справою Юлії Тимошенко, прийме рішення на користь лідерки «біло-сердечних».

Про це голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Батьківщина», член президії політради партії, народний депутат України Дмитро Шлемко заявив під час нещодавньої прес-конференції в обласному центрі Прикарпаття.

«Там три жіночки, – зазначив він, – які буквально кілька місяців тому перейшли туди на роботу з Шевченківського райсуду Києва і нічим не відрізняються від Родіона Кірєєва».

Головну надію на позитивне вирішення долі Ю.Тимошенко керівництво «Батьківщини» пов’язує з Європейським судом у справі прав людини, який, на їх глибоке переконання 100-відсотково має стати на бік екс-прем’єрки.

«Знаючи це, – продовжує пан Шлемко, – влада зараз шукає підстави для порушення нових кримінальних справ проти Юлії Володимирівни. А тому шанс один – радикальні дії. Без радикальних дій з нашої сторони щодо влади ми нічого не доб’ємося».

При цьому, як стверджує лідер прикарпатських «бютівців», ці радикальні дії мають розпочатися зі Сходу, а західноукраїнські опозиціонери їх підтримають.

Початком таких радикальних дій, вочевидь, варто вважати заплановане на 27 листопада, коли Ю.Тимошенко відзначатиме свій день народження вітально-протестне зібрання народних депутатів від опозиції під стінами Лук’янівського слідчого ізолятора у столиці.

Автор: Сергій БІЛИЙ