друкувати


П’ять "своїх" і два "варяга". Д.Шлемко назвав майбутніх кандидатів-мажоритарників від "Батьківщини"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-11-23 11:30:07

Лідер Івано-Франківської обласної організації ВО «Батьківщина», народний депутат України Дмитро Шлемко назвав вчора прізвища тих осіб, яких його партія хотіла б бачити кандидатами на виборах до Верховної Ради України по шести мажоритарних округах, на які, як передбачаєтиься буде поділено Прикарпаття.

Вказаний список, зокрема, включає: першого заступника голови ІФОО ВО «Батьківщина» Олександра Левицького, голову Івано-Франківської міської організації партії Руслана Терешка, керівників партійних структур «Батьківщини» в Калуському – Ольга Сікора – та Галицькому – Володимир Костишин – районах та голова фракції ВО «Батьківщина» в Івано-Франківській облраді Юрій Романюк. На шостий округ претендують столичні засланці з числа кураторів нашої області по партійній лінії: Віктор Терен (Таран), або Степан Давимука.

Д.Шлемко також не виключає власного балотування в мажоритарному окрузі в разі, якщо керівництво партії вирішить звільнити його від виконання обов’язків керівника обласного виборчого штабу. В такому випадку керівником штабу стане О.Левицький, а самого Д.Шлемка буде висунуто від по партії по Снятинському виборчому округу.

Як стверджує лідер прикарпатських «білосердечних», сьогодні на обласному рівні тривають перемовини керівництвом регіональних структур ВО «Свобода» та «Фронту змін» з приводу узгодження єдиного кандидата від опозиції по кожному з шести виборчих округів на Прикарпатті. Відтак, пан Шлемко запевнив, що будь-який з наведених претендентів готовий зняти свою кандидатуру на користь іншого кандидата від опозиції, якщо на те буде воля учасників домовленостей та партійного з’їзду ВО «Батьківщина».

Автор: Сергій БІЛИЙ