друкувати


Злагоджена робота податківців забезпечує стабільне надходження коштів до державної скарбниці

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-11-02 05:30:25

В Коломийській ОДПІ підведено підсумки роботи за 9-ть місяців 2011 року та окреслено основні пріоритети в роботі стосовно виконання завдань до кінця року та питання реорганізації податкової служби.

За результатами діяльності у січні-вересні 2011 року до бюджетів усіх рівнів надійшло понад 107 млн грн. Приріст надходжень становить 4,5 мільйонів гривень. Забезпечено виконання бюджетів міста та району, - зазначила на розширеній виробничій нараді начальник Коломийської ОДПІ Світлана Лубоцька. Період, що минув був надзвичайно важливим для працівників податкової служби перш за все тому, що продемонстрував роботу в нових умовах, пов'язаних із впровадженням Податкового кодексу України, веденням роз'яснювальної роботи серед платників.

В даний час податкова інспекція працює над пошуком додаткових джерел наповнення дохідної частини бюджету: за рахунок погашення податкового боргу, збільшення ефективності контрольно-перевірочної роботи, відпрацювання ймовірного схемного податкового кредиту, легалізації доходів громадян.

Результати роботи за рік в цілому будуть залежати від того наскільки правильно розставити акценти. Для успішного виконання завдань необхідно забезпечити належний рівень професіоналізму та високий рівень виконавської дисципліни - тільки проявивши всі ці якості вдасться забезпечити наповнення дохідної частини бюджету в запланованих обсягах - підкреслила, підсумовуючи нараду, - начальник інспекції Світлана Лубоцька. Джерело: Відділ масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян Коломийської ОДПІ

Джерело: Коломийська ОДПІ