друкувати


Майже 200 тис.грн податку на доходи фізосіб додатково надійшло до бюджетів Коломийщини

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-10-28 10:30:41

Проведеними Коломийською ОДПІ, спільно з органами влади та правоохоронними органами, контрольними заходами виявлено 46 неоформлених найманих працівників та донараховано більше 55 тис.грн податку на доходи фізичних осіб.

На засіданнях 16 комісій при Коломийській райдержадміністрації та міській раді заслухано керівників 82 підприємств.

З питання підняття рівня заробітної плати та недопущення її виплати нижче законодавчо встановленого рівня, проведено 298 співбесід з платниками податків. Результатом цієї роботи стало підняття рівня заробітної плати 225 з них.

Загалом, внаслідок комплексної роботи до місцевих бюджетів додатково надійшло 198 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб, з них за рахунок погашення заборгованості із виплати заробітної плати 87 тис.грн, підвищення рівня заробітної плати 95 тис.грн, за рахунок виявлення неоформлених працівників 16 тис.грн.

Податківцями Коломийщини здійснюється систематичний аналіз діяльності суб’єктів господарювання, які виплачують заробітну плату нижче мінімального рівня, за наслідками якого направляється відповідна інформація до органів прокуратури, управління праці та соціального захисту населення, територіальної інспекції праці.

Джерело: Відділ масово-роз‘яснювальної роботи та звернень громадян Коломийської ОДПІ