друкувати


Переспективи розвитку мисливського господарства Івано-Франківщини розглянули на нараді

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-10-27 12:00:12

Начальник Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства Олексій Голубчак провів нараду мисливствознавців.

У ній взяли участь начальник відділу охорони, захисту лісу, мисливського господарства та ревізійної роботи Михайло Бойчук, завсектором мисливського господарства Геннадій Мельничук, головний спеціаліст Олег Проців, мисливствознавці державних лісгосподарських підприємств та районні мисливствознавці.

Учасники наради розглядали надання мисливських угідь в користування та перезакріплення мисливських угідь за діючими користувачами.

На засіданні аналізували також і слабкі сторони ведення мисливського господарства в Івано-Франківській області. Наголосили на недостатній організації колективного полювання на диких копитних тварин в окремих мисливських господарствах.

Олексій Голубчак зобов’язав лісогосподарські підприємства визначити та подати в управління пропозиції щодо закріплення мисливських угідь в районах за ефективними користувачами.

Під час наради, також, підбили підсумки роботи мисливствознавців за 9 місяців поточного року й визначили основні перспективи розвитку мисливського господарства області.