друкувати


Інвестор досі не зробив внесок у статутний фонд ФК "Прикарпаття"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-10-22 11:30:05

Доля стадіону «Рух», прилеглої території і футбольного клубу «Прикарпаття » й досі висить у повітрі. Нагадаємо місто погодилося разом з інвестором – фірмою «Скорзонера» створити спільне підприємство.

Міська рада вносить арену із сусідньою землею, партнер – кошти на розбудову об'єкту. Крім того зобов'язується утримувати футбольний клуб. При цьому контрольний пакет прав на управління структурою мала отримати саме «Скорзонера». З часу прийняття домовленостей пройшло вже кілька місяців, однак грошей на рахунок «Прикарпаття», за словами чиновників, від інвестора ще не поступало.

Така ситуація викликала занепокоєння у депутатів міськради. Обранці прийняли рішення запросити на наступну сесію представника інвестора, аби отримати пояснення – чому не виконує свої зобов'язання.

Щоправда у ситуації, що склалася, вже намагався розібратися міський голова Віктор Анушкевичус. З цього приводу він мав розмову з керівником «Скорзонери». За словами заступника міського голови інвестор все-таки зробив деякі кроки для функціонування футбольного клубу «Прикарпаття». Зокрема, була погашена існуюча заборгованість та оплачено внесок для участі команди у змаганнях Другої Ліги. У турнірній таблиці місцеві футболісти наразі на шостій сходинці.

Джерело: Радіо «Західний полюс»