друкувати


П.Шкутяк: Жодного тиску, лише власне бажання

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-10-21 04:30:09

«Жодного тиску, лише власне бажання», — так прокоментував своє звільнення з посади ще діючий голова Долинської РДА Петро Шкутяк. Запевнив, що з батьком, екс-мером Івано-Франківська, а зараз народним обранцем, Зіновієм Шкутяком свої дії не узгоджував.

Це було виключно самостійне рішення, пов'язане з внутрішньо-особистісним конфліктом. Відмовитись від мандату, який здобув по мажоритарці, було важче, не хотів зраджувати довіру людей, тому вирішив позбутися чиновницького крісла. Малослівний Петро Шкутяк скромно прокоментував і свою подальшу кар'єру. Парламентськими виборами,запевнив нашоукранець тут не пахне. Відповідного закону не має, тому говорити про це зараз недоречно.

Наразі він у відпустці, і чекає підписання своєї заяви президентом. Трохи емоційніше Петро Шкутяк висловив свою думку з приводу нещодавнього інциденту під час смолоскипової ходи, коли представники «Свободи» порвали прапори «Нашої України». Такі дії депутат не вважає хуліганськими, а зумисне спланованими. Їх сприйняв як образу тому заявив — доки не буде вибачень, руки свободівцям не подасть.

Джерело: Радіо «Західний полюс»