друкувати


ЖЕО – на підсилення дільничним

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-10-21 09:30:46

Івано-франківські правоохоронці не достатньо активно борються з незаконним прийманням металобрухту, - переконаний Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус, який днями доручив івано-франківським правоохоронцям посилити роботу в даному напрямку.

З його слів, про це свідчать почастішалі останнім часом крадіжки комунального водопровідного обладнання.

«Якби не було куди здавати, - зазначив міський голова на останній оперативній нараді, то не крали би». Не переконали його і доводи заступника начальника міського відділу внутрішніх справ Андрія Прусака, який запевнив, що з неліцензованими пунктами прийому металобрухту, які зазвичай розташовуються у приватних гаражах, порядок вже наведено, а керівники тих пунктів, що мають необхідні дозволи клянуться, що ніякого комунального металу не приймають.

Натомість мер переконаний, що прийом каналізаційних люків та решіток здійснюється у пошкодженому вигляді. Він також вважає, що міліціонерам бракує координації з керівництвом та персоналом міських ЖЕО, які точно вже знають, де і хто приймає крадений метал і доручив подальшу діяльність в даному напрямку проводити у тісній взаємодії з дільничними інспекторами та працівниками житлово-експлуатаційних організацій.

Автор: Сергій БІЛИЙ