друкувати


О.Ляшко: Тимошенко не права, проте судити її має не Кірєєв, а історія

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-10-13 12:30:41

Вирок Юлії Тимошенко має давати не суддя Кірєєв, а історія, - переконаний народний депутат України, лідер Радикальної партії України Олег Ляшко, який перебував сьогодні з робочим візитом в Івано-Франківську.

З його слів, лідерка ВО «Батьківщина», як і Віктор Ющенко прийшли до влади на небувалому народному піднесенні і вже невдовзі попросту зрадили виявленій їм довірі мільйонів українців. Типовий тому приклад – газові угоди, за які, власне, і судили Юлію Володимирівну.

Зі слів пана Ляшка, угода 2009 року, про яку йдеться, як і Харківські угоди Януковича – Медведєва вигідні насамперед Росії, про що, зокрема, свідчить обурена реакція на вирок екс-прем’єрці з боку прем’єр-міністра Російської Федерації Володимира Путіна.

«Подивіться, як Москва захищає Юлію Тимошенко», - зазначає головний радикал України.

В той же час, зі слів депутата, особисто він проти того, щоб Ю.Тимошенко як жінка сиділа у в’язниці. Та й за невигідні для України угоди вона заслуговує насамперед на вирок виборців, які не повинні в подальшому допустити її до влади. А відтак судовий вердикт голові ВО «Батьківщина» свідчить, на думку політика, лишень про відсутність в нашій державі справедливого суду.

Інша справа, коли до влади прийде сам Ляшко та його партія. От тоді, якщо, звісно, вірити словам депутата, він покарає «всіх тих, хто знищує країну», посадивши до буцегарні «і Януковича, і Азарова, і Тимошенко».

Автор: Сергій БІЛИЙ