друкувати


Гарних жінок приваблює не зовнішність партнера, а стан його особового рахунку

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-10-11 11:45:57

Гарних жінок приваблює не зовнішність партнера, а стан його особового рахунку, показало дослідження Університету Колумбії. Учені склали математичну формулу, що дозволяє обчислити, якою мірою жінки й чоловіки готові піти на компроміс, якщо в розрахунок береться, приміром, вага людини й товщина її гаманця, відзначає News.com.au.

За словами економіста Пьєра-Андре Чіаппорі, самотні люди, що шукають собі пару, обирають іншу людину, спираючись на два моменти - фізичну й соціально-економічну привабливість. Інші фактори такі як почуття гумору, добре серце відіграють меншу роль.

Аналіз 667 американських пар показав: чоловіки й жінки обирають струнких, заможних людей. Але чоловіки, що не мають привабливої зовнішності, здатні компенсувати це грошима, а ось жінки - освіченістю. Так, щоб знайти собі привабливу партнерку, з кожним збільшенням на 10% Індексу маси тіла чоловік повинен підвищити річний дохід на 2%.

"Виходить, чоловік зростом 180 сантиметрів, вагою 80 кілограмів, що одержує 100 тис. доларів на рік, повинен почати заробляти на 2000 доларів більше, якщо набере близько 9 кілограмів. Якщо ж жінка зростом в 170 сантиметрів і вагою 65 кілограмів, потовстішає на три кілограми, вона повинна навчатися ще один рік, одержавши кваліфікацію, щоб залишатися привабливою", - пояснює Чіаппорі, чиї слова наводить The New York Post.

Джерело: Освітній портал